Tavaszi Tótágas

Tavaszváró családi délelőtt

Nektek milyen ízű a tavasz? Milyen színeket, illatokat, hangokat rejt ez az évszak?
 

Ilyenkor mintha íze és illata lenne a beszippantott levegőnek. Bizsergeti a bőrünket a meleg fény.  A fűszál, a hóvirág, a barka, az aranyeső annyira meglepődnek, hogy riadt boldogságukban azt sem tudják, milyen színben pompázzanak, és melyik is legyen a leginkább hozzájuk illő illat.

Ti is emlékeztek erre? llyen Nektek is  a tavasz? Ha igen, azért várunk a Petőfi Irodalmi Múzeumban, ha nem, akkor azért látunk Titeket a legnagyobb örömmel tavaszváró Családi délelőttünkön, hogy megosszátok velünk a Ti tavaszélményeteket!

Lesz mese (mondjuk ez magától értetődő), tavaszi tabló (aminek a flóráját, faunáját bizony Ti fogjátok megszemélyesíteni), és zsákfestés, mert ha már Sándor József Benedek, segítsünk nekik zsákba fogni a meleget. Persze a mi meleg-fogó zsákjaink különlegesek lesznek, Molnár Jacqueline elbűvölő, zsizsgő-mozgó, színlő-fénylő figurái mosolyogtatnak meg minket e (remélhetően meleg) tavaszi napon.
 

Belépőjegy: 400/800 Ft, Családi jegy: 1500 Ft (2 felnőtt és kiskorú gyermekeik), Nagycsaládos kedvezmény: 2 felnőtt és min. 3 kiskorú gyermekeik: ingyenes
Kérjük a családokat, hogy a programon való részvételhez előzetesen a muzeumped@pim.hu e-mail címen regisztráljanak!
 
Dátum: 
2016. március 20. 10.00