PIM Esti Extra

Rendhagyó tárlatvezetések kiállításainkban

Arany-kiállítás

"Utóélet a jelenben"

Az Arany-kiállításban Szabó T Anna költő lesz a vendégünk, aki Kaszap-Asztalos Emese és Sidó Anna kurátorok társaságában tart különleges tárlatvezetést. Az esten Arany János életművének utóéletéről lesz szó, Szabó T. Anna érzékeny, költői szemléletmódján keresztül megismerhetjük, hogy miképpen viszonyultak a 20. század írónemzedékei Arany költészetéhez.
Szabó T. Anna előadása izgalmas párja lehet a kiállításhoz megjelent "Egyszóval..., a költészet" című kötetbe írt tanulmányának. A kötet az este során megvásárolható.

Létszám: 40 fő

 

Országh Antal-kiállítás

Írók, színészek a kamera előtt

Szilágyi Lenke és Valuska Gábor fotográfusokkal E. Csorba Csilla fotótörténész, a kiállítás kurátora beszélget március közepén nyílt kiállításunkban, amely egy elfeledett, de sok irányba vezető életmű, Országh Antal grafikus, fotográfus, műfordító, színpadi szerző munkásságát mutatja be.

Létszám: 40 fő

 

Szabó Magda-kiállítás - MINDEN JEGY ELKELT!

"...olyan, mint a rock and roll"

Júniusban Háy János író nyitotta meg a Szabó Magda-kiállításunkat, most Borbás Andrea és Kiss Borbála kurátorok a kiállításban faggatják személyes élményeiről, emlékeiről. Vajon miért őt jelölte Corvin-díjra Szabó Magda, mikor és hogyan találkoztak először, mit gondol műveiről és mai népszerűségéről?

Létszám: 40 fő

 

FONTOS!!
Kérjük azokat a látogatókat, akik az októberi Háy János vezetésre jegyet váltottak és a március 28-i PIM Esti Extra ismétlésen szeretnének részt venni, március 20-ig regisztráljanak a regisztracio@pim.hu e-mail-címen.
Kérjük, hogy a levélhez csatolják a jegyük képét, vagy online jegy esetén a pdf-et.
 
A fennmaradó helyekre március 21-től lehet majd jegyet váltani, a türelmet és a megértést köszönjük!
 

Minden kiállítás 20 óráig látogatható.

Belépőjegy: 800 Ft

Dátum: 
2018. március 28. 18.00
Online jegyvásárlás: