Csoportos látogatás

Csoportos látogatás

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük, a csoportok  vezetője látogatás előtt legalább 1 héttel egyeztessenk időpontot  a múzeumpedagógusokkal. Levelében kérjük jelezze a csoport létszámát, a korosztályt és a múzeumlátogatás célját, azaz, hogy melyik kiállításunkba terveznek érkezni.

Amennyiben tárlatvezetést szeretnének az élményszerű befogadás érdekében ajánljuk, hogy a csoport létszáma a tárlatvezetésnél ne haladja meg a 20-25 főt. Ha a csoport nagyobb létszámú múzeumpedagógusaink azt javasolhatják, hogy ketté vagy akár több részre választják az érkezőket és amíg az egyik a kiállításban van, a többieknek más elfoglaltságot adnak. A tárlatvezetés ára magyar nyelven 5000 Ft/csoport  és idegen nyelven
6000 Ft/csoport.

A MÁV díjmentes utazási lehetőséget biztosít múzeumunk megtekintésére diákcsoportok számára. További részleteket talál a MÁV honlapján. A fogadónyilatkozatot az oldal alján találja. Kérjük, hogy a kitöltött dokumentumot az utazás előtt minimum 1 héttel küldje vissza nekünk emailben a muzeumped@pim.hu címre.

A budapesti közlekedés során az általános és középiskolás csoportok a BKV kedvezményes, csoportos tanulójegyét vehetik igénybe. A kedvezményes csoportos tanulójegyet közvetlenül a BKV Zrt.-től kell igényelni.